Unde se poate face o ligamentotomie? Cât costă operația de mărire a penisului?

bisturiu pentru operatia de marire a penisului

În această etapă a timpului, nu toți bărbații sunt mulțumiți de dimensiunea organelor lor genitale.

Dimensiunea penisului este un subiect de actualitate pentru sexul puternic. Bărbații sunt siguri că un penis mare este admirat de femei și invidiat de prieteni.

Unii încearcă să se împace cu situația, dar alții iau diverse măsuri, de la utilizarea de sifon și alte metode populare și terminând cu o excursie la operație.

Chirurgia plastică este gata să „prezinte" un membru de mărimea potrivită. Această plăcere nu este ieftină. După ce te-ai hotărât asupra intervențiilor chirurgicale, ar trebui să știi din timp cât costă operația de mărire a penisului.

Dacă s-a hotărât să vă schimbați penisul, atunci înainte de „să vă grăbiți în piscină cu capul", ar trebui să studiați informațiile despre în ce orașe se efectuează operațiunile și care este prețul.

Tipuri de operații de mărire a penisului, ce medic trebuie consultat?

Deci, dacă a fost luată o decizie de a prelungi organul, trebuie să decideți imediat ce medic să contactați, astăzi urologii și chirurgii sunt angajați în astfel de probleme. Inițial, pacientul ar trebui să apeleze la urolog, deoarece destul de des acești medici sunt implicați simultan în efectuarea unor astfel de operații.

După ce ați decis cu un medic, ar trebui să alegeți cea mai potrivită operație, există mai multe tipuri de ele.

Ligamentotomie

O ligamentotomie este cea mai frecventă intervenție chirurgicală pentru mărirea penisului unui bărbat.

Esența acestei operații se bazează pe disecția ligamentului dintre penis și osul pubian.

Datorită acestui fapt, partea interioară a organului genital masculin se deplasează înainte.

Procedura se efectuează sub anestezie generală, astfel încât bărbatul nu simte durere, dar după terminarea ligamentotomiei, mâncărimea și senzația de abraziune pot fi prezente în zona penisului.

Durata operației este de până la o oră.

După efectuarea unei ligamentotomii, puteți obține o modificare a lungimii penisului cu 1-2, 5 centimetri, dar dacă purtați și un estender, atunci rezultatul poate fi mărit cu aceeași cantitate.

avantaje și dezavantaje ale măririi operative a penisului

În ciuda unei astfel de eficiențe a operațiunii, are și o serie de dezavantaje:

  • în timpul operației, ca și în cazul oricărei alte intervenții chirurgicale, pot apărea diverse leziuni și infecția se infiltrează în organism;
  • dacă un bărbat are în mod natural un ligament scurt de susținere, atunci intervenția chirurgicală nu va da niciun rezultat;
  • datorita faptului ca penisul nu va mai fi sustinut de ligament, la baza acestuia poate aparea mobilitate, iar aceasta va duce la o deplasare in jos a penisului;
  • nu este exclusă dezvoltarea unei astfel de probleme precum alungirea penisului numai în repaus.

Lipofilling

Lipofilling este o procedură care vizează îngroșarea organului genital masculin. În timpul operației, țesutul adipos obținut din corpul pacientului sau de la un donator este pompat în axul penisului.

Operația este destul de simplă, dar mulți medici contestă eficacitatea acesteia, justificând acest lucru prin faptul că aproximativ jumătate din țesutul adipos suferă resorbție deja în primul an după operație. Și datorită faptului că resorbția grăsimii este neuniformă, penisul poate căpăta o formă noduloasă.

Dar un efect secundar deosebit de periculos al operației este necroza tisulară, care poate provoca nevoia de amputare a organului genital masculin.

Transplant muscular microchirurgical

operatie de marire a penisului

Transplantul de mușchi microchirurgical este o altă oportunitate de mărire a penisului. Esența sa constă în faptul că penisul este învelit în lambouri musculocutanate.

O astfel de operație este destul de eficientă, dar, datorită complexității sale, poate fi efectuată doar de un specialist de foarte înaltă clasă, dintre care nu sunt atât de mulți.

Și având în vedere că operația poate fi efectuată doar de un specialist extraclasă, atunci costul este pe măsură.

Procedura are și efecte secundare, de exemplu, necroza lamboului musculocutanat nu este exclusă, iar cicatricile destul de lungi și adânci rămân în zona în care au fost prelevate aceste lambouri (cel mai adesea zona din spate).

Locurile procedurilor și categoria lor de preț?

Astăzi, din ce în ce mai multe clinici încep să se angajeze în astfel de operații, în timp ce costul intervențiilor chirurgicale este diferit, deoarece totul depinde în mod direct de nivelul de profesionalism al medicului, de calitatea serviciului din clinică și chiar de locația acesteia.

Există suficiente clinici pentru modificarea lungimii sau grosimii unui organ în toate orașele și țările. Este suficient doar sa-l alegi pe cel care ti se potriveste ca pret si calitate si sa mergi la o consultatie la medic.