Cum să măriți penisul vizual - metode și preparate

Un penis mai scurt de 8 cm este considerat mic

Mulți bărbați nu sunt mulțumiți de dimensiunea penisului lor. Dar este posibil să măriți vizual penisul acasă fără a recurge la intervenții chirurgicale? Pentru a surprinde plăcut un partener sexual, reprezentanții sexului puternic sunt gata să încerce orice mijloc de mărire a penisului.

Există un număr mare de metode simple și rapide de alungire vizuală și îngroșare a organului reproducător. Prin mărirea penisului, mulți bărbați scapă de un complex de inferioritate, îmbunătățesc calitatea vieții intime.


Care penis este considerat normal?

Nu există o valoare exactă pentru lungimea optimă a organului reproducător masculin. Fiecare bărbat are propria sa normă de lungime a penisului, în funcție de ten și greutatea corpului. Dar rețineți că un penis normal în stare de erecție nu este niciodată mai scurt de 8 cm.

Un penis erect care este mai mic de 8 cm este considerat mic. Dar totul depinde de atitudinea omului față de problemă. Unii reprezentanți ai sexului puternic nu sunt deloc stânjeniți de penisul lor mic, sunt destul de mulțumiți de viața lor sexuală.

Dimensiunea medie a penisului este de 12-16 cm

În medie, la reprezentanții rasei caucaziene, dimensiunea penisului excitat este de 12 - 16 cm. Diametrul mediu al penisului bărbaților europeni este de 4 cm. Dar trebuie avut în vedere că, pe măsură ce corpul îmbătrânește, atât lungimea și lățimea penisului sunt reduse. Acest lucru se datorează faptului că fluxul de sânge către penisul îmbătrânit scade treptat, astfel încât țesuturile trunchiului se micșorează.


Poate penisul să fie cu adevărat mărit?

Organul reproducător masculin este extrem de sensibil la factorii externi, așa că poate fi cu adevărat mărit. Cu toate acestea, fiecare bărbat ar trebui să se gândească dacă chiar trebuie să schimbe dimensiunea penisului.

Dacă lungimea penisului excitat variază de la 12 la 16 cm, iar grosimea este de la 3 la 4 cm, atunci nu este necesară deloc o creștere. Unii bărbați vin cu o problemă: se inspiră că penisul lor este mic și slab.

Duză care mărește vizual dimensiunea penisului

Există multe metode pentru a mări un penis vizual. Cele mai simple și mai populare modalități sunt:

 • duze;
 • inele de erecție;
 • pompă de vid;
 • prelungitor;
 • creme, unguente, geluri.

Când utilizați metodele de mai sus, nu este nevoie să așteptați un rezultat instantaneu. Este nevoie de timp și efort pentru a arăta un efect pozitiv. Este indicat să folosiți mai multe metode în același timp, atunci rezultatul va fi mai pronunțat.

Extender

Extender - un dispozitiv ortopedic pentru mărirea penisului

Un dispozitiv ortopedic care vă permite să prelungiți penisul acasă. Sunt produse dispozitive standard de vid și curea cu balamale și mai convenabile. Cu ajutorul unui extender, puteți nu numai să prelungiți și să îngroșați penisul, ci și să eliminați curbura arborelui.

Pentru a obține un rezultat pozitiv vizibil, ar trebui să purtați dispozitivul destul de mult timp: aproximativ șase luni. Într-o zi cu un extender, trebuie să mergi câteva ore, ceea ce este dificil și dureros pentru mulți bărbați.

Cu toate acestea, rezultatul utilizării unui dispozitiv ortopedic depășește adesea toate așteptările și durează pentru totdeauna.

pompă de vid

O pompă de vid va ajuta la creșterea penisului și la îmbunătățirea erecției

Un dispozitiv popular și eficient pentru alungirea și îngroșarea organului genital masculin. Potrivit recenziilor pozitive ale bărbaților, pompa ajută nu numai la creșterea penisului, ci și la îmbunătățirea funcției erectile. Un dispozitiv de vid echipat cu o pompă este potrivit pentru bărbații al căror penis erect se caracterizează printr-o duritate insuficientă.

 • Pompa este usor de folosit. Înainte de procedură, penisul trebuie spălat, șters.
 • Apoi, axul penisului este introdus într-un balon cilindric. În balon se formează un vid cu ajutorul unei pompe.
 • În portbagaj, situat într-un spațiu fără aer, circulația sângelui este accelerată. Ca urmare, penisul devine mai lung, mai gros și mai puternic.

Presiunea aerului din balon poate fi reglată cu ajutorul unui manometru.Singurul dezavantaj al utilizării pompei este durata scurtă a efectului pozitiv.Prin urmare, dispozitivul trebuie folosit imediat înaintea actelor intime.

Măritor de penis închis

atașamente penisului

Duza este un dispozitiv simplu și ieftin care vă permite să măriți penisul în timpul unui act intim. Cu ajutorul unei duze, puteți nu numai să prelungiți și să îngroșați penisul, ci și să prelungiți erecția.

Sunt produse produse de tip deschis și închis. Duzele închise contribuie la o alungire semnificativă a penisului. Dispozitivele sunt fabricate din materiale moi și elastice, cel mai adesea din latex și silicon. Vârfurile din latex sunt cea mai bună opțiune, deoarece se simt ca pielea reală la atingere.

Cu ajutorul unei duze este posibilă prelungirea penisului până la 10 cm. O astfel de dimensiune, desigur, este foarte mare. Nu orice femeie va fi de acord cu un experiment sexual cu un falus de această lungime.

Prin urmare, bărbații cumpără în principal duze care prelungesc penisul cu 3-6 cm. Aparatul este util și prin faptul că vă permite să prelungiți semnificativ actul intim. Penisul din duză scade sensibilitatea, astfel încât debutul ejaculării este întârziat.

inele de erecție

Potența slabă la un bărbat este ușor de crescut cu ajutorul unui inel de erecție

Inelul de erecție este un dispozitiv folosit pentru a trata următoarele patologii:

 • slăbirea potenței după intervenție chirurgicală;
 • deteriorarea funcției erectile;
 • impotență psihologică;
 • disfuncție erectilă senilă.

În plus, inelul de erecție este folosit pentru a stimula penisul. În scopuri terapeutice, se folosesc dispozitive elastice cu o suprafață netedă. În sex shop-uri, puteți cumpăra o varietate de inele destinate măririi penisului: din metal și silicon, cu bile și vibrator încorporat. Aceste dispozitive ajută la reținerea sângelui în trunchiul organului reproducător.

Se pare că folosirea unui inel de erecție nu este dificilă. Cu toate acestea, acest produs simplu este traumatizant. Inelul trebuie întins și fixat cu grijă de baza tijei penisului. După fixarea dispozitivului de fixare, puteți folosi puțin lubrifiant.

Inel de erecție care va ajuta la creșterea vizuală a dimensiunii penisului

Inelul de erecție nu trebuie purtat pe penis mai mult de 30 de minute pe zi.Dacă timpul de purtare este depășit, se dezvoltă tromboză în penis, capilarele se rup.

Un membru care este prea lung în stare de ciupit își schimbă culoarea, circulația sângelui este perturbată în el și începe necroza tisulară.
Creme, unguente, geluri

Recent, a devenit foarte populară mărirea penisului cu creme și geluri speciale. În sex shop-uri și magazine online, puteți găsi o varietate de amplificatoare externe pentru fiecare gust și buget. Componentele active ale medicamentelor au un efect de extindere asupra țesuturilor penisului. Toate cremele și gelurile de mărire sunt împărțite în trei tipuri.

Cremă pentru mărirea demnității masculine
 1. Pe termen scurt. Ele dau un efect crescător pentru doar câteva ore. Prin urmare, acestea ar trebui aplicate pe penis imediat înainte de un act intim.
 2. termen lung. După un anumit timp după utilizarea regulată, ele dau un rezultat pozitiv stabil. Noua lungime și lățime a penisului durează mult timp.
 3. Auxiliar. Acţionează eficient doar în combinaţie cu alte mijloace care măresc penisul. Se recomandă utilizarea preparatelor în timpul jelqingului și masajului. Când sunt folosite singure, ajutoarele sunt inutile.

Când utilizați orice cremă sau gel de mărire, trebuie să urmați instrucțiunile. Dacă, după aplicarea medicamentului pe penis, pielea începe să mâncărime și să devină acoperită cu pete roșii, atunci se dezvoltă o alergie. În această situație, utilizarea unui agent crescător trebuie abandonată.

Trebuie menționat că achiziționarea de creme și geluri pentru mărirea penisului este o plăcere costisitoare. Medicamentele de înaltă calitate au un preț ridicat, iar falsurile ieftine nu sunt numai inutile, ci și dăunătoare organismului.

Mărire pe bază de plante

O popularitate modernă și în creștere înseamnă creșterea demnității masculine. Compoziția medicamentului nu conține substanțe sintetice, dar sunt prezente doar componente ale plantelor.

Ciulinul crește activitatea sexuală, Maca peruană stimulează circulația sângelui în țesuturile organului, Goryanka activează sinteza testosteronului, extractul de lichen restabilește funcția erectilă.

Gelul poate fi aplicat în mai multe moduri.

 1. Se aplică pe un penis curat, care este într-o stare excitată, frecat în cap, pielea trunchiului și scrot cu mișcări moi.
 2. Este folosit ca lubrifiant in timpul unui act intim. Se recomandă amestecarea lui în proporții egale cu orice alt lubrifiant.

Este necesar să utilizați gelul în primul mod de 2-3 ori pe zi.

Crema pentru marirea penisului cu aminoacizi si proteine hidrolizate

O cremă populară care vă permite să schimbați atât diametrul, cât și lungimea penisului.Pe lângă creșterea funcției, medicamentul stimulează excitarea sexuală și îmbunătățește orgasmul.Cu utilizarea regulată a cremei la un bărbat, funcția erectilă nu numai că este restabilită, dar devine și mai pronunțată. Compoziția medicamentului include următoarele substanțe:

 • elastină și colagen, contribuind la întinderea moale a țesuturilor penisului;
 • proteine și aminoacizi hidrolizați care stimulează diviziunea celulară și creșterea țesuturilor în diafisul penisului;
 • trietanolamina, prelungind actul sexual, sporind orgasmul.

Există atât de multe metode de mărire vizuală a penisului încât orice bărbat poate obține un rezultat impresionant fără a cheltui mult timp și bani. Cu toate acestea, metodele de mărire a penisului ar trebui folosite numai dacă problema cu dimensiunea penisului este reală și nu depășită.

Nu merită să faci experimente pe organele genitale doar de dragul interesului sau al distracției, altfel te poți confrunta cu consecințe neplăcute.