Gel pentru marirea penisului: pe care sa-l alegi, cumpara

Bărbații măresc penisul cu gel

Care este cel mai eficient gel pentru mărirea penisului? La ce ar trebui să fiu atent când măresc dimensiunea penisului? Cremele și gelurile pentru mărirea penisului chiar funcționează? Aceste întrebări sunt adresate de bărbați care plănuiesc să-și rezolve problema delicată pe calea celei mai puține rezistențe.

Da, ai auzit bine, pentru că folosirea gelurilor și cremelor de mărire elimină numeroasele riscuri de complicații care pot fi întâmpinate dacă treci sub cuțitul chirurgului sau accepti să fii injectat cu diverse medicamente.

Mărirea penisului cu gel este una dintre cele mai populare metode în rândul bărbaților, deoarece rezultatul dorit poate fi atins într-un curs de o lună. Unii reprezentanți ai sexului puternic nu se opresc aici, continuând să aplice crema masculină, după care se laudă cu victorii mai impresionante.

  • gel cu extract de rădăcină de maral;
  • cremă, a cărei bază este extractul de cobra rege;
  • gel cu rădăcină de ginseng și acid hialuronic;
  • cremă pe bază de acid succinic;
  • gel cu rădăcină de ghimbir;
  • gel care conține extract de Panax Radix.

După cum arată practica, utilizarea gelurilor și cremelor speciale vă permite să creșteți penisul în decurs de patru săptămâni cu cel puțin câțiva centimetri. Uneori, bărbații se laudă cu faptul că au reușit să prelungească dimensiunea penisului cu 4-5 centimetri. În același timp, există o creștere semnificativă a volumului organului reproducător. În multe privințe, acest succes se datorează calității antrenamentului, în timpul căruia gelul este aplicat pe pielea penisului. Vorbim despre exerciții speciale de jelqing care stimulează țesuturile penisului să se întindă activ.

Cu toate acestea, revenim la considerația noastră despre ce gel cremă pentru mărirea penisului ar trebui să cumpăr. În prezent, există multe opțiuni care diferă în compoziția lor. Adesea, astfel de medicamente se pot lăuda cu o formulă naturală fără adăugarea de componente sintetice, ceea ce are un efect pozitiv asupra rezultatului. Deci ce gel pentru mărire ar trebui să alegi?

Gel cu extract de rădăcină de maral pentru mărirea penisului

Principalele componente ale cremei pentru bărbați sunt acidul succinic și extractul de rădăcină de maral. Prima componentă vă permite să îmbunătățiți fluxul sanguin către organul genital, ceea ce stimulează o erecție lungă. Al doilea ingredient important al gelului are un efect pozitiv asupra corpurilor cavernose ale penisului, contribuind la întinderea acestora. Interacțiunea acestor componente contribuie la mărirea penisului.

Gel pentru creșterea penisului cu extract de King Cobra

Datorită acestui instrument, în câteva săptămâni va exista un adevărat piton în pantalonii tăi. Secretul succesului cremei pentru bărbați constă în extractul de cobra rege, care garantează un flux sanguin crescut la organele genitale. Efectul său este sporit de componentele uleiului de șarpe și moscului de cerb mosc. Acesta din urmă este un afrodisiac testat în timp care sporește pofta de sex și are un efect pozitiv asupra calității erecției.

Gel cu rădăcină de ginseng și acid hialuronic

Această cremă pentru mărirea penisului masculin are o compoziție naturală bogată. Activarea creșterii țesutului falus are loc în mod natural. Componentele rădăcinii de ginseng contribuie la extinderea rapidă a vaselor de sânge și la creșterea sensibilității. Acționând ca un afrodisiac, muira-puama are un puternic efect de stimulare. Maca peruană ajută la restabilirea rapidă a libidoului masculin. Tongkat Ali ajută la creșterea producției de hormon sexual masculin, în timp ce scoarța de yohimbe și acidul hialuronic cresc erecția, completând astfel lipsa de volum a penisului.

Gel pentru marirea penisului pe baza de acid succinic

Această cremă masculină este o altă opțiune pentru creșterea dimensiunii penisului cu un gel. Dintre componentele sale naturale se remarcă acidul succinic. Acest antioxidant, legat de celulele umane, este necesar pentru creșterea calitativă a țesuturilor falusului.

Compoziția complexă a gelului nu numai că stimulează circulația sângelui în zona pelviană, dar are și un efect asupra centrilor creierului, ceea ce duce la o creștere a producției de testosteron endogen. Ca urmare, corpul primește un aflux de energie sexuală, care se manifestă pozitiv în ceea ce privește rezistența sexuală. De asemenea, compoziția naturală a produsului ajută la restabilirea funcției erectile.

Gel pentru marirea penisului cu radacina de ghimbir

Crema pentru bărbați își datorează acțiunea eficientă extractului de rădăcină de ghimbir, despre care se știe că protejează corpul masculin de disfuncțiile sexuale. Componentele nucilor de cola care fac parte din produs cresc dorința sexuală, deoarece au un efect stimulant.

Extractul de lagenaria vulgaris sporește efectul componentelor exprimate anterior și afectează procesele de creștere a țesuturilor penisului. Extractul de Aguaje are, de asemenea, un efect pozitiv asupra extensibilității corpurilor cavernosi ai penisului.

Bărbații care au folosit acest gel timp de patru săptămâni notează că au reușit să mărească dimensiunea penisului cu câțiva centimetri. În același timp, există îmbunătățiri în activitatea funcției sexuale a corpului, există un control suplimentar asupra ejaculării.

Gel de antrenament și pentru creșterea penisului cu extract Panax Radix

Recent, un simulator special a devenit din ce în ce mai popular, al cărui design a fost inventat pentru stimularea de cea mai înaltă calitate a țesuturilor penisului. Datorită acestui avantaj, este posibilă o umplere mai bună a celor mai îndepărtate corpuri cavernose, care are un efect tangibil în timpul unei erecții. Corpurile cavernoase sunt mai bine umplute cu sânge, crescând astfel dimensiunea penisului.

Înainte de a utiliza simulatorul, pielea penisului este acoperită cu un gel special, care conține doar compuși naturali. De exemplu, extractul Panax Radix stimulează fluxul sanguin de înaltă calitate atunci când se instalează entuziasmul. Extractul de Tribulus este necesar pentru a crește sinteza de testosteron pentru a stimula funcția erectilă. Dar elementele de alantoină vă permit să influențați durata actului sexual, deoarece un bărbat are control suplimentar asupra ejaculării.