Experiență de utilizare Big Boy

Experiența Lorenzo din Napoli

fotografie de ambalare Big Boy, experiență de aplicare

Ceea ce scriu despre gelul Big Boy este cu adevărat adevărat. Mărirea rapidă a penisului nu mai este un mit. Vă voi spune despre experiența mea de utilizare și aplicație.

Chiar dacă penisul meu nu era prea mic prin măsurători standard (13 cm), nu eram încrezător în viața mea sexuală. Prin urmare, am suferit până la vârsta de 23 de ani, până când am cumpărat acest remediu. În general, am discutat cu prietenii problema măririi penisului. M-au convins că acest lucru este posibil doar prin intervenție chirurgicală și apoi, doar câțiva centimetri.

Cum am aflat despre instrument

După aceea, am început să caut informații pe internet. Am încercat, probabil, tot ce este, cu excepția operației (pentru mine asta este deja prea mult). Și pompe, și picături și pastile. Câți bani și timp a durat este pur și simplu să nu se numere. Apoi am dat peste Big Boy, la început nici nu m-am gândit să cumpăr, dar am decis totuși. Am făcut o cerere, managerul mi-a spus și mi-a explicat totul. Înainte de a primi coletul, eram îngrijorat că coletul va străluci, va fi foarte jenant. Dar după ce am luat medicamentul, am văzut că era complet ambalat. Așa că a trebuit să încep să-l folosesc.

Experiență cu Lorenzo Gel din Napoli

După ce am cumpărat Big Boy, am făcut totul conform instrucțiunilor și, după o săptămână, am observat că penisul a crescut cu cel puțin câțiva centimetri. Prin urmare, nu am încetat să-l folosesc în fiecare zi timp de două luni. Acum, pot face cu încredere noi cunoștințe și am început să cochetez deschis. Datorită încrederii în sine, fetele vin chiar la mine pe cont propriu.

Cum se utilizează?

Am aplicat gelul Big Boy într-un strat subțire pe tot penisul.

Am frecat produsul în piele până când a fost complet absorbit, l-am frecat cu atenție în special în capul penisului, l-am scos fără probleme.

Efectul nu a întârziat să apară, potența s-a îmbunătățit imediat și a apărut o creștere notabilă a lungimii și grosimii în câteva zile!

Da, trebuie să folosiți Big Boy câteva luni, aplicându-l de 2 ori pe zi, astfel încât rezultatul să rămână mult timp, dar efectul vizibil a apărut după prima aplicare, ceea ce este o veste bună! Recomand tuturor bărbaților care au această problemă, aceasta este tehnologia viitorului!